Czech Virus MPS-5 PRO

Kód: 4391/1 K 4391/1 K2 4391/CHOC 4391/VAN Zvolte variantu
Výprodej
1 hodnocení
Značka: Czech Virus
799 Kč 799 Kč 1 449 Kč 1 449 Kč od 799 Kč
Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Příchuť
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

MPS-5 PRO je vysoce kvalitní protein složený z 5-ti různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří směs CFM syrovátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, Papain a Bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ultimátní proteinový blend:

  • Metoda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrace se zkříženým tokem, která probíhá přes speciální keramické filtry, které propouštějí pouze syrovátkový protein bez dalších nežádoucích složek. Šetrně odděluje bílkoviny ze syrovátky od denaturovaných bílkovin, mléčného tuku a laktózy. Tímto způsobem si zachovává protein maximum bio-aktivních frakcí a má vysokou biologickou účinnost. Proces je naprosto bez chemie!
  • Nativní mléčný protein je zdrojem micelárního kaseinu, který uvolňuje bílkovinu postupně (až několik hodin). Ze studií jasně vyplynulo, že je přídavek micelárního kaseinu k syrovátkovému proteinu velmi vhodný a tato kombinace je vhodná pro maximalizaci svalových přírůstků.
  • Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy.
  • Proteiny značky Czech Virus se vyznačují originalitou a inovacemi

Obsažené látky:

CFM syrovátkový koncentrát (43% bílkovin produktu)
Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.

Nativní mléčný protein (38% bílkovin produktu)
Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.

CFM syrovátkový izolát (9% bílkovin produktu)
Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.

Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5% bílkovin produktu)
Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.

Vaječný albumin (5% bílkovin produktu)
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).

Tolerase™ L
Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.

Papain
Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.

Bromelain
Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.

Další použité látky
Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.

Návod na přípravu: 

  • Rozmíchejte 1 dávku (30 gramů) v 300 ml vody nebo nízkotučného mléka.
  • Použijte mixér nebo šejkr.
  • V závislosti na denní potřebě bílkovin užívejte 2-3 dávky denně.

Výživové údaje příchuť Vanilla Ice Cream (u ostatních příchutí se mohou mírně odlišovat):

Více informací o obsažených složkách se dočtete na webu www.efia.cz

  Hodnoty v 30 g (1 dávka) Hodnoty v 100 g
Kalorie 112 372
kJ 469 1564
Tuk 1,7 g 5,7 g
- z toho nasycený 0,8 g 2,7 g
Sůl 0,43 g 1,44 g
Sacharidy 2,1 g 7 g
- z toho cukry 2,1 g 7 g
Bílkoviny 22 g 73 g
Tolerase™ L 600 FCC** 2000 FCC**
Trávící enzymy 25 mg 84 mg
Tolerase™ L 12,5 mg 42 mg
Tolerase™ L 12,5 mg 42 mg

 ** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity

Složení ve 100 g Vanilla Ice Cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

Složení ve 100 g Chocolate Praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).


Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.

Alergeny: mléčná bílkovina, laktóza, sója (ze sojového lecitinu)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Czech Virus je menší česká ambiciózní firma, která vznikla v roce 2012 a zakládá si na precizně navržených recepturách každého produktu a zaručuje výbornou vstřebatelnost bez nadbytečných plnidel.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.