Sušené maso Beef Jerky - GymBeam
Kód: GB35542 GB36637 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Sušené maso Beef Jerky - chutný snack ze 100% hovězího masa s pořádnou dávkou bílkovin
Sušené maso Beef Jerky je prémiový snack ze 100% hovězího masa prvotřídní kvality. Vzniká krájením masa na tenké plátky a jeho následným sušením. Díky moderním technologiím se zabraňuje jeho znehodnocení, a i po otevření zůstává dlouho čerstvé, přičemž si zachovává všechny potřebné nutriční benefity. Vyznačuje se vysokým podílem proteinů, obsahuje 32 g (64%) bílkovin na 50 g masa, minimem tuků a nulovým obsahem sacharidů. Navíc je na výrobu 100 g lahodného sušeného masa použito až 320 g syrového hovězího masa. Kombinace tradiční receptury a vynikající chuti dělá z Beef Jerky ideální snack pro dodání síly a okamžité zahnání hladu. Stačí pouze otevřít, přivonět a vychutnat si nádech divokého západu.
Sušené maso Beef Jerky a jeho výhody
- je prémiový proteinový snack
- je vyrobeno ze 100% hovězího masa
- zůstává dlouho čerstvé i po otevření
- obsahuje až 64% bílkovin
- obsahuje pouze 4,2% tuku
- neobsahuje žádné sacharidy
- je vhodné k okamžité konzumaci
- má dlouhou trvanlivost
Složení
Hovězí maso, mořská sůl.
Dávkování
Konzumujte kdykoliv během dne jako snack bohatý na bílkoviny.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g | 50 g (balení) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1243 kJ/310 kcal | 622 kJ/155 kcal |
Bílkoviny | 64 g | 32 g |
Sacharidy | 0 g | 0 g |
z toho cukry | 0 g | 0 g |
Tuky | 4,2 g | 2,1 g |
z toho nasycené tuky | 1,68 g | 0,84 g |
Sůl | 4,8 g | 2,4 g |
Upozornění: Velmi vzácný bílý povlak na povrchu výrobku není závadou kvality (jedná se o vykrystalizovanou sůl).
Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučným písmem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Bez Aspartamu: | ano |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
Veganský: | ne |
Vegetariánský: | ne |
Bio: | ne |
Směs: | čirý |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.