Laktáza enzym - GymBeam
Kód: GB37909Detailní popis produktu
Laktáza enzym - ideální pomocník pro trávení laktózy
Laktáza enzym je praktický zdroj enzymu laktázy v kapslové formě. Laktáza je enzym, který v organismu štěpí laktázu (mléčný cukr) na glukózu a galaktózu. Bez dostatečného množství laktázy má tělo problém trávit potraviny s obsahem laktózy. Enzym laktáza tudíž zlepšuje její trávení v případě osob s problémem trávit laktózu. Tato intolerance nepatří mezi vzácné zdravotní problémy a doplněk výživy dokáže účinně pomoci. Už se nemusíte omezovat a důkladně kontrolovat obsah potravin. Vyzkoušejte laktázu enzym a pochutnejte si na mléčných produktech a jídlech bez starostí.
Laktáza enzym a její výhody
- zlepšuje trávení laktózy u lidí s tímto problémem
- až 5000 FCC jednotek v 1 kapsli
- má praktickou kapslovou formu
Složení
Plnivo (sorbitol, mikrokrystalická celulóza), protispékavé činidlo (hořečnaté soli mastných kyselin), maltodextrin, enzym laktáza: ß-galaktosidáza (ToleraseTM L).
Dávkování
Užívejte 1-5 tablet s jídlem, v závislosti na množství požitého mléčného cukru. Enzym laktáza v tabletě může rozložit v průměru 10 g laktózy, což odpovídá asi 200 ml kravského mléka.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 1 dávka (1 kaps) |
---|---|
Enzym laktáza | 5000 FCCU (21,75 mg) |
Upozornění
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nadměrná konzumace může způsobit projímavé účinky. Produkt se doporučuje pro lidi, kteří mají problém s trávením laktózy. Produkt se doporučuje užívat se všemi jídly, které obsahují laktózu. Tolerance na laktózu je variabilní a jedinci s intolerancí laktózy by se měli poradit s lékařem o dávkování. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte na suchém místě při teplotách do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.
Doplňkové parametry
Kategorie: | ZDRAVÍ A VITALITA |
---|---|
Bez Aspartamu: | ano |
Bio: | ne |
Směs: | čirý |
Forma: | tabletkovaný |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.